Οι Αγγλίδες διάβασαν το… σκονάκι των Γερμανίδων στον τελικό του EURO (vid)

Οι Αγγλίδες διάβασαν το… σκονάκι των Γερμανίδων στον τελικό του EURO (vid)

Η Εθνική Αγγλίας γυναικών κατέκτησε το Euro νικώντας 2-1 τη Γερμανία στο κατάμεστο Γουέμπλεϊ, με ένα συγκεκριμένο περιστατικό να προκαλεί εντύπωση...

To Euro γυναικών έριξε αυλαία εχτές με την Αγγλία να στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης με τις «Λέαινες» να φέρνουν τον πρώτο τίτλο την χώρα τους έπειτα απο το 1966, σε έναν τελικό που έμεινε στην ιστορία πριν… ξεκινήσει, λόγω της τεράστιας προέλευσης κόσμου.

Ένα περιστατικό που κίνησε το ενδιαφέρον του κόσμου στον τελικό της Αγγλίας με την Γερμανία ήταν το γεγονός πως οι Αγγλίδες προσπάθησαν να… παίξουν με το μυαλό των αντιπάλων τους με έναν διαφορετικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, με τη κανονική διάρκεια να τελειώνει με σκορ 1-1 το ματς οδηγήθηκε στη παράταση όπου οι Αγγλίδες πήραν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ της Κλόι Κέλι, τότε η προπονήτρια των Γερμανίδων έστειλε χαρτάκι με πληροφορίες στις παίκτριες της.

Διαβάστε επίσης: Γιγαντώνει τον μύθο του ο Μέσι: Ξεπέρασε Πελέ, κυνηγάει Άλβες (pics+vid)

Όμως οι νικήτριες (εν τέλει) του θεσμού, προσπάθησαν να το κλέψουν και να το διαβάσουν παίζοντας έτσι με την ψυχολογία και το μυαλό των αντιπάλων τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ