Ο Κατσουράνης ανακοίνωσε την πρώτη του ποδοσφαιρική ακαδημία (Pic)

Ο Κατσουράνης ανακοίνωσε την πρώτη του ποδοσφαιρική ακαδημία (Pic)

Ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του στο Facebook την πρώτη ποδοσφαιρική ακαδημία η οποία θα φέρει την υπογραφή του.

Ο Κώστας Κατσουράνης, ένας εκ των «Legends 2004» αποτελεί ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα, και πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του.

Μια εξ αυτών είναι φυσικά η κατάκτηση του Euro 2004 με την Εθνική Ελλάδας, ένα τρόπαιο που μέχρι και σήμερα, 18 χρόνια μετά, είναι σήμα κατατεθέν του ελληνικού αθλητισμού.

Έτσι λοιπόν, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει τη δική του ακαδημία ποδοσφαίρου, στην οποία θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει όλον αυτόν τον «πλούτο» που συγκέντρωσε στην πορεία του ως ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητος ο Φούντας: Λύτρωσε Ρούνεϊ και DC United (vid)

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, εκτός από την υπογραφή του το νέο αυτό εγχείρημα θα έχει και την φιλοσοφία του σχετικά με το παιδικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Κατσουράνη:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη δημιουργία της Falcons Football Academy της πρώτης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην Αττική που φέρει την υπογραφή και τη φιλοσοφία μου για το παιδικό ποδόσφαιρο!

Μαζί με τους συνεργάτες μου δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη προς το παιδί και με τεράστιο σεβασμό προς το ποδόσφαιρο, μια Ακαδημία για ηλικίες από 4 έως 12 ετών για να μοιραστούμε μαζί με τους μικρούς μας άσους τις γνώσεις και την πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια!

Στην Falcons Football Academy (FFA) βάζουμε σε πρώτο πλάνο την ψυχαγωγία και το χαμόγελο, εκπαιδεύοντας παιδιά που θα αγαπήσουν το δημοφιλέστερο άθλημα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ