Σε κώμα πρώην ποδοσφαιριστής του Καραϊσκάκη

Σε κώμα πρώην ποδοσφαιριστής του Καραϊσκάκη

Ο Ντόνι Φαν Ιπέρεν που αγωνιζόταν πέρσι στην ΑΕ Καραϊσκάκης βρίσκεται σε κώμα μετά από σύγκρουση που είχε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Μία από τις πιο μεγάλες μάχες της ζωής του δίνει τις τελευταίες ώρες ο πρώην ποδοσφαιριστής του Καραϊσκάκη, Ντόνι Φαν Ιπέρεν.

Ο Ολλανδός αμυντικός που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Άρτα, βρίσκεται σε κώμα τις τελευταίες ώρες μετά από σύγκρουση που είχε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Προπονήθηκε ο Μανωλάς, εκτός με Σλόβαν ο Σωκράτης

Ο Φαν Ιπέρεν που πλέον φοράει τη φανέλα της μολδαβικής Ζίμπρου, κατέρρευσε ύστερα από σύγκρουση που είχε στον τελευταίο αγώνα με τον τερματοφύλακα της Ντιναμό Αουτο.

Παρότι ο Ολλανδός βρίσκεται σε κώμα, αξίζει να σημειωθεί πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο αδερφός του ο οποίος τόνισε πως η οικογένεια του προσπαθεί να τον μεταφέρει στην Ολλανδία.

«Το προσπαθούμε από την πρώτη στιγμή. Ηταν να ‘πετάξουμε’ την Πέμπτη (11/8) όμως δεν θα υπάρχει ασθενοφόρο ώστε να τον πάει στο νοσοκομείο. Η ομάδα του κάνει ότι μπορεί και μάλιστα μας μετέφερε πως είναι διατεθειμένη να καλύψει τη νοσηλεία του στην Ολλανδία.

Και οι άνθρωποι του νοσοκομείου μας λένε πως είναι καλύτερα να μεταφερθεί στην Ολλανδία, εδώ υπάρχει πρόβλημα ακόμη και στην επικοινωνία αφού αρκετοί δεν γνωρίζουν καν αγγλικά», σχολίασε αρχικά.

Και τόνισε: «Η καρδία του είναι σταθερή, αλλά πόσα μπορεί να σημαίνει αυτό γα την ευρύτερη κατάστασή του όταν βρίσκεται σε κώμα και δεν αντιδρά στο οτιδήποτε. Κάνει μόνο κάποιες κινήσεις.

Μιλήσαμε και με τους συνδέσμους των ποδοσφαιριστών της Ολλανδίας και τον Παγκόσμιο (σ.σ. FIFPRO) και θα έχουν μία συνάντηση για να δούμε τι θα συμβεί. Προσευχόμαστε να βγει νικητής από όλο αυτό. Είναι μαχητής».

Και έκλεισε λέγοντας: «Την Κυριακή οι γιατροί μας είπαν πως πάει καλύτερα, δεν έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν θα χρειαστεί επέμβαση, όμως παραμένει σε κώμα και δεν έχουμε δει βελτίωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ