Αποθεώνει Βαλβέρδε ο Σουάρες

Αποθεώνει Βαλβέρδε ο Σουάρες

Ο Ουρουγουανός στράικερ της Μπαρτσελόνα εκθείασε και τη συμπεριφορά του Ερνέστο Βαλβέρδε απέναντι στους παίκτες της ομάδας

Με τα πλέον κολακευτικά λόγια μίλησε ο Λουίς Σουάρες για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα sport. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα εκθείασε τις προπονητικές μεθόδους του 53χρονου τεχνικού αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους παίκτες του.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο διεθνής σέντερ φορ των «μπλαουγκράνα» έκανε ιδιαίτερη μνεία και στη δουλειά του γυμναστή της Μπαρτσελόνα και στενού συνεργάτη του Βαλβέρδε, Αντόνιο Ποθάνκο.

«Κάθε προπονητής έχει το πλάνο του, τις δικές του ιδέες και γι’ αυτό οι προπονήσεις είναι διαφορετικές. Εγώ απ’ την πλευρά μου προσπαθώ να προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις του κάθε προπονητή.

Μπορώ να πω ότι ο Βαλβέρδε μ’ έχει εκπλήξει ευχάριστα για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται το ποδόσφαιρο. Τόσο αυτός όσο και ο Ποθάνκο δείχνουν ότι είναι κοντά στους παίκτες και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν παίξει ποδόσφαιρο και καταλαβαίνουν.

Ο Βαλβέρδε έχει δημιουργήσει μια καλή σχέση με τους παίκτες και μ’ αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρεται. Είναι προπονητής που μιλάει ήρεμα στους παίκτες του γιατί μπορεί να καταλάβει την ψυχολογία τους».

Ο Σουάρες πρόσθεσε πως τόσο ο Λουίς Ενρίκε όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον έχουν βοηθήσει, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ν’ ακολουθήσει στο μέλλον καριέρα προπονητή, τόνισε. «Το μόνο που δεν πρέπει να περιμένετε από μένα είναι να είμαι ήρεμος στον πάγκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ