Η Καραμπάγκ… σκόρπισε με επτάρα τη Ζίρα

Η Καραμπάγκ… σκόρπισε με επτάρα τη Ζίρα

Η Καραμπάγκ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ζίρα του Δημήτρη Χαντάκια την οποία και φιλοδώρησε με 7-1, μένοντας έτσι μόνη πρώτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Καραμπάγκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και αυτό το επιβεβαίωσε και απέναντι στη Ζίρα.

Το τελικό 7-1 αφήνει μόνη πρώτη την ομάδα του Κούρμπαν Κουρμπάνοβ, που πλέον ετοιμάζεται στην επανέναρξη των διοργανώσεων έπειτα από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες να αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το ντεμπούτο του Χάμες με τα «ερυθρόλευκα» (pics)

Η Καραμπάγκ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 34′ με τον Τζοσγκούν Ντινίγεβ, αλλά ο Τοράλ Μπαϊράμοβ ισοφάρισε πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ωστόσο το δεύτερο 45λεπτο μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τους γηπεδούχους να σημειώνουν έξι τέρματα από το 56′ μέχρι το 85′, φτάνοντας έτσι σε αυτό το εντυπωσιακό 7-1.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Γκουγκεσασβίλι, Χουσεΐνοβ, Μουσταφαζάντα (46′ Μπόρζες), Καράγεβ (78′ Ζουμπίρ), Μπαϊράμοβ, Ρομάο, Αλμέιντα, Ιμπραχιμλί, Αντράντε, Σεϊντάεβ (78′ Όζομπιτς), Κουρμπανλί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ