«Όργια» Μέσι με την Αργεντινή – Γκολ με φοβερή λόμπα (vids)

«Όργια» Μέσι με την Αργεντινή – Γκολ με φοβερή λόμπα (vids)

Ο Μέσι ήταν απολαυστικός στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η Αργεντινή με τον Ονδούρα. Δύο γκολ και μια φοβερή λόμπα ο pulga.

Πιο ορεξάτος από ποτέ δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει βρει τα πατήματα του στο Παρίσι και αυτό βγήκε και στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, απέναντι στην Ονδούρα.

Σε μια αναμέτρηση με στόχο την προετοιμασία εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αλμπισελέστε εμφανίστηκε και πάλι πειστική, με τον Μέσι να δίνει ρεσιτάλ και να φωνάζει και πάλι πιο έτοιμος από ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Ο «Βασιλιάς» Φέντερερ είπε «αντίο» στο τένις! (vids)

Ο pulga σκόραρε δύο φορές, καθώς είχε και συμμετοχή στο γκολ άλλο γκολ της ομάδας του, ξεκινώντας ουσιαστικά τη φάση με μια φοβερή κάθετη πάσα. Παράλληλα, ο Μέσι ήταν αυτός που σκόραρε και το ωραιότερο γκολ του αγώνα, όταν διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με μια απίθανη λόμπα, σαν αυτές που μόνο ο pulga ξέρει να κάνει…

Για την ιστορία, αυτό ήταν το 34ο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο η Αργεντινή δεν χάνει, πλησιάζοντας στο απόλυτο ρεκόρ των 37 συνεχόμενων αήττητων παιχνιδιών, το οποίο κατέχει η Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ