Μέσι μάλλον… τρελάθηκες – Οι απίθανες απαιτήσεις για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα (pic)

Μέσι μάλλον… τρελάθηκες – Οι απίθανες απαιτήσεις για να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα (pic)

Τις απίθανες απαιτήσεις που είχε ο Λέο Μέσι το 2020 για την ανανέωση του συμβολαίου του αποκάλυψε η «El Mundo».

Ήταν με διαφορά το μεγαλύτερο σίριαλ των προηγούμενων δύο καλοκαιριών. Τόσο το 2020, όταν ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μέσω του φημισμένου burofax, όσο και το 2021, που παρότι είχε συμφωνήσει να ανανεώσει με τους «μπλαουγκράνα», τελικά αποχώρησε.

Ο λόγος φυσικά για την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι που μέχρι και σήμερα παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πως έφυγε και γιατί έφυγε από τη στιγμή που οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκος… Γολγοθάς: Δώδεκα ματς σε έξι εβδομάδες!

Η μαδριλένικη «El Mundo» πάντως αποκαλύπτει το ένα μέρος της υπόθεσης. Πρόκειται για το «story» του 2020, όταν ο Μέσι βγήκε και μίλησε ανοιχτά κατά της διοίκησης Μπαρτομέου.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ωστόσο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε «τρελές» απαιτήσεις για να παραμείνει στη Βαρκελώνη. Νούμερα και προτάσεις οι οποίες μοιάζουν να είναι εκτός πραγματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, για αρχή ο Αργεντινός πρότεινε στους «μπλαουγκράνα» να ανανεώσει για τρία χρόνια (έχοντας το δικαίωμα του +1), μειώνοντας τις απολαβές του το πρώτο έτος κατά 20%. Βέβαια, ο 35χρονος θα έπαιρνε τον επόμενο χρόνο πίσω τα… χαμένα λεφτά, καθώς κάθε χρόνο θα ανέβαινε ο μισθός του κατά 10%, με 3% τόκο ετησίως.

Οι πιο «τρελές» απαιτήσεις ωστόσο είναι άλλες. Ο Μέσι φέρεται να ζήτησε ένα μπόνους ανανέωσης της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ, επιθυμώντας μια ρήτρα της… πλάκας των 10.000 ευρώ! Παράλληλα φέρεται να ζήτησε και μια σουίτα στο «Καμπ Νόου», τόσο για την οικογένεια του, όσο και για εκείνη του Λουίς Σουάρες.

Κι όμως, οι απαιτήσεις του pulga δεν σταματάνε εδώ, καθώς φέρεται να ζήτησε ιδιωτικό τζετ για την περίοδο των Χριστουγέννων, την κάλυψη των εξόδων σε περίπτωση που υπήρχε αύξηση της φορολογίας, αλλά και τον μισθό του προσωπικού του φίλου και βοηθού, Πέπε Κόστα.

Μάλιστα, το πιο «τρελό» της υπόθεσης είναι το γεγονός πως ο Μπαρτομέου φέρεται να συμφώνησε σε όλα, πλην δύο όρων. Ο τέως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δεν ήταν σύμφωνος με τη ρήτρα και το μπόνους υπογραφής, κάτι που έφερε και το τέλος των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ