Πώς αντέδρασαν οι οπαδοί της Χαλ στη συμφωνία του Ατζούν με τον Πέδρο Μαρτίνς…

Πώς αντέδρασαν οι οπαδοί της Χαλ στη συμφωνία του Ατζούν με τον Πέδρο Μαρτίνς…

Με χαμόγελα υποδέχτηκαν τον Πέδρο Μαρτίνς οι οπαδοί της Χαλ!

Προπονητής της Χαλ θα πρέπει να θεωρείται ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες στην Αγγλία και μάλιστα συναντήθηκε και με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον οποίο έδωσε τα χέρια, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Ο Μαρτίνς φωτογραφήθηκε με τον Ατζούν στις κερκίδες και όπως φαίνεται το μόνο που απομένει είναι να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση. Μια πρόσληψη την οποία οι φίλαθλοι της Χαλ την υποδέχτηκαν με χαμόγελα.

Διαβάστε επίσης: Στροφή 180° ο Μίτσελ- Με εκπλήξεις… 2014 η «τελική» δοκιμή στον Ρέντη

Οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας σχολίασαν τα νέα με τον Μαρτίνς και αποθέωσαν τη διοίκηση και πιο συγκεκριμένα τον Ατζούν για την επιλογή του.

«Θα ήταν μια τεράστια κίνηση, αν πράγματι ολοκληρωθεί», έγραψε ένας οπαδός της Χαλ για τον Πέδρο Μαρτίνς. Σε παρόμοιο μοτίβο κινήθηκε ακόμα ένας φίλαθλος της αγγλικής ομάδας ο οποίος σχολίασε: «Ο Ατζούν δεν παίζει!», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν περίμενα ότι θα το πω αλλά ο Ατζούν ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια σπουδαία κίνηση».

Τα περισσότερα σχόλια είναι άκρως θετικά και η πλειονότητα των φιλάθλων της Χαλ φαίνεται πως ανυπομονεί για την εποχή Πέδρο Μαρτίνς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ