Η πρώτη φωτογραφία του Μαρτίνς στη Χαλ, ο Mr Survivor και ο Πέλκας

Η πρώτη φωτογραφία του Μαρτίνς στη Χαλ, ο Mr Survivor και ο Πέλκας

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρχίσει να λειτουργεί ήδη ως προπονητής της Χαλ.

Ετοιμος να επιστρέφει στους πάγκους είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να αποτελεί τον εκλεκτό του «Mr Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, για την τεχνική ηγεσία της Χαλ. Της βρετανικής ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας.

Πριν από λίγες ώρες ο έγκυρος βρετανικός ραδιοφωνικός σταθμός, TalkSport, ανέφερε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τα βρήκε σε όλα με τον ισχυρό άνδρα της Χαλ και αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Championship, με στόχο την αγωνιστική της ανάκαμψη.

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού, η ανάγνωση του Μίτσελ, ο «παράγοντας» Βρσάλικο και μια έκπληξη…

Η αγγλική ομάδα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επίσημα για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά ο Ιβηρας τεχνικός έχει αρχίσει να λειτουργεί ήδη ως προπονητής της βρετανικής ομάδας. Όπως φαίνεται στην αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσίευσαν οι Τούρκοι και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «hurriyet», ο Πορτογάλος προπονητής έχει ταξιδέψει στο Νησί και το μεσημέρι της Τετάρτης (5/10) επισκέφθηκε το γήπεδο της Χαλ, «MKM Stadium». Ο Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα, όπως τονίζουν οι Τούρκοι, αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά το αποψινό εντός έδρας παιχνίδι της Χαλ με την Γουίγκαν, για την 13η αγωνιστική της Championship και αύριο (σ.σ Πέμπτη 6/10) θα υπογράψει στη βρετανική ομάδα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από την επίσκεψη του Μαρτίνς στο «MKM Stadium»:

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα αντικαταστήσει τον Σότα Αρβελάτζε, ο οποίος δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα η Χαλ να βρίσκεται στην 20η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 11 βαθμούς σε 11 αναμετρήσεις. Οσον αφορά στον Δημήτρη Πέλκα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος σκόραρε στο πρόσφατο παιχνίδι της γαλανόλευκης με την Β. Ιρλανδία, φέτος έχει πραγματοποιήσει 4 συμμετοχές στην Championship, χωρίς όμως να έχει γκολ ή ασίστ στο ενεργητικό του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Πέλκα ως αντίπαλο τόσο κατά την παραμονή του Ελληνα εξτρέμ στον ΠΑΟΚ όσο και στην Φενέρ, με την οποία είχε κοντραριστεί ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ