Σάρλοτ: «Δεν το συζητάμε καν για την πώληση του Σφιντέρσκι»

Σάρλοτ: «Δεν το συζητάμε καν για την πώληση του Σφιντέρσκι»

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι, έστειλε η Σάρλοτ, λέγοντας πως δεν θα γίνει καμία συζήτηση.

Οι καλές εμφανίσεις του Κάρολ Σφιντέρσκι με την εθνική Πολωνίας το τελευταίο διάστημα, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους Ευρωπαϊκούς συλλόγους και έχουν προσθέσει τον Πολωνό στις μεταγραφικές τους λίστες.

Όμως η Σάρλοτ, η ομάδα στην οποία αγωνίζεται πλέον, μέσω του Ζόραν Κρνέτα έκανε ξεκάθαρο ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, ορίζοντας την τιμή εκκίνησης για την παραχώρηση του παίκτη στα 15 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα: Το ranking της Euroleague: Δύο «ερυθρόλευκοι» στους δέκα καλύτερους!

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου ανέφερε πρόσφατα σε δηλώσεις του:

«Αυτή την στιγμή ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι απολύτως μη διαθέσιμος για παραχώρηση. Δεν το συζητάμε καν!

Υπάρχουν φήμες που κυκλοφορούν, αλλά οι φήμες γνωρίζουμε καλά ότι είναι ένα μέρος του ποδοσφαίρου. Ο Κάρολ είναι ο αρχηγός μας, κάνει εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο και στους αγώνες και στην προπόνηση, τον αγαπάμε εδώ στην Σάρλοτ.

Πιστεύω ότι απολαμβάνει την ζωή εδώ και του αρέσει να παίζει στο MLS. Μέχρι αυτό να αλλάξει, θα είναι παίκτης της ομάδας μας»

Η υπόθεση αυτή φυσικά αφορά και τον ΠΑΟΚ, καθώς αν ο Αμερικανικός σύλλογος πουλήσει μελλοντικά τον 25χρονο επιθετικό για πάνω από 5 εκατ. ευρώ, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα εισπράξει το 20% από την μεταπώληση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ