Γιατί συγκινήθηκε ο Μίτσελ – «Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε»

Γιατί συγκινήθηκε ο Μίτσελ – «Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε τον Ολυμπιακό που θέλουμε»

Διαβάστε όσα είπε ο Μίτσελ στο match programme του σημερινού αγώνα με την Καραμπάγκ.

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα βρει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό δήλωσε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός μίλησε στο επίσημο match programme του σημερινού αγώνα με την Καραμπάγκ και δήλωσε πεπεισμένος πως οι Ερυθρόλευκοι θα εμφανιστούν σύντομα όπως ακριβώς επιθυμούν, καθώς αναφέρθηκε και στη συγκίνηση που ένιωσε όταν πάτησε το πόδι του και πάλι στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο match programme:

Για το πώς βίωσε το πρώτο ματς:

«Για εμένα ήταν μια συγκινητική στιγμή όταν πάτησα το πόδι μου στο γήπεδο και είδα τις αντιδράσεις του κόσμου με την ομάδα. Αυτός ο κόσμος ήταν πάντα στο ύψος των απαιτήσεων της ομάδας. Δεν είναι οπαδοί γιατί αγαπούν τη νίκη αλλά είναι οπαδοί γιατί αγαπούν τον Ολυμπιακό».

Για το τι ζητάει από τους παίκτες:

«Αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι οι ποδοσφαιριστές να έχουν αυτοπεποίθηση και να ξέρουν πόσο ικανοί είναι. Χρειαζόμαστε τάξη, χρειαζόμαστε πειθαρχεία και από όλα θέλουμε να απαλλαχθούν από το άγχος. Αυτό θα τους κάνει καλύτερους. Τάξη και πειθαρχία για να παίξουν ποδόσφαιρο, αυτή είναι μια φανταστική συμπεριφορά.

Το πρώτο πράγμα που τους ζήτησα ήταν να συγκεντρωθούν σε αυτό που πρόκειται να κάνουμε όπως επίσης σεβασμό για όλα όσα κάνουμε. Ζήτησα να έχουν μεγάλη πίεση στον εαυτό τους».

Για το πότε εκτιμά ότι θα είναι η ομάδα στο 100% που θέλει:

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο και ελπίζουμε οι παίκτες να είναι μαζί μας. Πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε την ομάδα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ