Μπενζεμά: Δεν πάει πουθενά, μέχρι το 2024 στην Ρεάλ

Μπενζεμά: Δεν πάει πουθενά, μέχρι το 2024 στην Ρεάλ

Το συμβόλαιο του με την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα ανανεώσει όπως όλα δείχνουν ο Καρίμ Μπενζεμά μέχρι και το 2024.

Δεν το κουνάει από την Μαδρίτη από ότι φαίνεται ο Καρίμ Μπενζέμα καθώς όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ανανέωση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι προ των πυλών.

Ο 34χρόνος σέντερ φορ ήταν ο πρωταγωνιστής της περσινής πορείας των Πρωταθλητών Ευρώπης και με 44 γκολ σε 46 αγώνες την οδήγησε στην κατάκτηση της La Liga και του Champions League θέτωντας παράλληλα τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης χρυσής μπάλας στην καριέρα του. Φέτος έπιασε το σχοινί από εκεί που το άφησε πέρυσι καθώς μετράει 4 γκολ και 1 ασσίστ σε 8 ανάμετρησεις.

Διαβάστε επίσης: Σοκ για Ντι Μαρία και Βλάχοβιτς: Κλέφτες πήγαν να «μπουκάρουν» στο σπίτι του Αργεντινού!

Η πρόταση λοιπόν ανανέωσης κοινής πορείας με τον Μπενζεμά από μεριάς διοίκησης της Ισπανικής ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη λαμβάνοντας υπόψη τα πεπραγμένα του παίκτη.

Σύμφωνα με τον έμπειρο δημοσιογράφο η διοίκηση της Ρεάλ αφού πήρε το οκ από τον Κάρλο Αντσελότι έκανε πρόταση στον Γάλλο επιθετικό για να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης μέχρι και τον Ιούνιο του 2024, με τον ίδιο τον Καρίμ να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής για άλλον ένα χρόνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ