Χεζόνια: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη»

Χεζόνια: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη»

Ο Μάριο Χεζόνια κατέταξε τη Ρεάλ Μαδρίτης ως το μεγαλύτερο κλάμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη.

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό για την εναρκτήρια αγωνιστική της Euroleague και στάθηκε στο μεγαλείο της νέας του ομάδας.

Τόνισε πως η «βασίλισσα» είναι το μεγαλύτερο κλάμπ στην Ευρώπη ενώ επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που αν δεν προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Αυτό πρέπει να κοιτάμε στην Ευρωλίγκα…»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Προέρχεται από την ήττα στο ελληνικό ντέρμπι στον τελικό του Super Cup με τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι υπέγραψε σπουδαίους παίκτες όμως δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Αυτή τη φορά, όλα εξαρτώνται από τους παίκτες, δεν υπάρχει scouting επειδή δεν είναι ξεκάθαρα πολλά πράγματα στην preseason.

Προσωπικά, κοντρολάρω την πίεση. Βάζω κάποιους ατομικούς και ομαδικούς στόχους που θέλω να πετύχω. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ποια είναι η υποχρέωσή μας αλλά αυτό που μου αρέσει είναι πως είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν, έχουμε την ίδια νοοτροπία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ