Αυγενάκης: «Η αμηχανία όσων ψήφισαν αναστολή πρωταθλημάτων ας γίνει θάρρος ανάκλησής της» (pic)

Αυγενάκης: «Η αμηχανία όσων ψήφισαν αναστολή πρωταθλημάτων ας γίνει θάρρος ανάκλησής της» (pic)

Ξεκάθαρη η θέση του Λευτέρη Αυγενάκη – Με την πλάτη στον τοίχο η ΕΠΟ του Μπαλτάκου.

Οι παλινωδίες της ΕΠΟ έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη στάση του προέδρου Τάκη Μπαλτάκου στο θέμα του Μητρώου των ποδοσφαιρικών σωματείων να έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω αναρτήσεών του στα social media έχει εκθέσει πολλές φορές τον Τάκη Μπαλτάκο για τις πρόσφατες αποφάσεις της ΕΠΟ, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού το μεσημέρι της Παρασκευής να ζητάει την άμεση ανάκληση της απόφασης αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Διαβάστε επίσης: Η αβάσταχτη μοναξιά του Εμβιλά, το «συγνώμη», η αποθέωση, το ντεμπούτο – μπέρδεμα και η λύση

Αυτά στα οποία η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έβαλε λουκέτο την Παρασκευή (30/9) μέσω μας Γενικής Συνέλευσης «παρωδία».

«Πιέζουν τα 2260 την ΕΠΟ και ΕΠΣ τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Μητρώου και θέλουν να αγωνιστούν. Η αμηχανία όσων ψήφισαν αναστολή πρωταθλημάτων ας γίνει θάρρος ανάκλησής της. Ναι, ο αθλητισμός έχει συναίσθημα, είναι παρέες και διασκέδαση, αλλά ο οργανωμένος έχει και κανόνες», ανέφερε στο μήνυμά του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ΕΠΟ βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε αδιέξοδο από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της ο Τάκης Μπαλτάκος, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συνεχίζει τις παλινωδίες της, αψηφώντας τη βούληση των σωματείων, που θέλουν να αγωνιστούν και πιέζουν για να ανακληθεί η άνευ προηγουμένου απόφαση της 30ης Σεπτεμβρίου.

Δείτε την ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ