Φιλική ισοπαλία με την Κηφισιά για τον Ολυμπιακό Β’ (0-0)

Φιλική ισοπαλία με την Κηφισιά για τον Ολυμπιακό Β’ (0-0)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β’. Γιαννάκης Οκκάς, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Την προετοιμασία του ενόψει της Super League 2 συνεχίζει ο Ολυμπιακός Β’, με τους Ερυθρόλευκους να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες το απόγευμα της Πέμπτης (13/10) έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την Κηφισιά, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τον προπονητή των Πειραιωτών, Γιαννάκη Οκκά, να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Καραμπάγκ – Ολυμπιακός 0-0: Ανοιχτή η πόρτα της Ευρώπης (vid)

Ο Ολυμπιακός Β’ είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως στην τελική προσπάθεια δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη. Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν αρχικά με τετ α τετ του Μπα και στη συνέχεια είχε μία καλή στιγμή ο Βοΐλης.

Στο δεύτερο μέρος λίγο έλειψε να σκοράρει ο Αλίγιαγκιτς ο οποίος είχε δύο καλές στιγμές, ενώ μία καλή στιγμή είχε και ο Ανδρούτσος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ. Οκκάς): Στουρνάρας, Ανδρούτσος, Κουτσίδης, Χρυσόπουλος, Κούτρης, Μαυρουδής, Νταμπό, Κωστή, Αργυρίου, Μπα, Βοΐλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Νίκας, Κατσουλίδης, Αποστολόπουλος, Κεραμύδας, Συρμής, Μαρίνος, Κεϊτά, Ιμπαγάσα, Αλίγιαγκιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ