Κύπελλο Γερμανίας: Προκρίσεις για Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ, κάζο για Βέρντερ

Κύπελλο Γερμανίας: Προκρίσεις για Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ, κάζο για Βέρντερ

Εύκολο έργο για την Ντόρτμουντ με το Ανόβερο ενώ η Φράιμπουργκ γλίτωσε στην παράταση τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Όχι όμως και η Βέρντερ...

Μετά την Γκλάντμπαχ, η Βέρντερ Βρέμης έγινε η δεύτερη ομάδα της Bundesliga που μένει εκτός Κυπέλλου στην φάση των «32» από ομάδα υποδεέστερης κατηγορίας (Πάντερμπορν), ενώ η Φράιμπουργκ εμφανώς επηρεασμένη από τη συντριβή στο Μόναχο από την Μπάγερν, λίγο έλλειψε να πέσει «θύμα» τεράστιας έκπληξης μέσα στην έδρα της.

Η Βέρντερ Βρέμης «επέτρεψε» μετά το εις βάρος της 2-0 από την Πάντερμπορν, έστειλε το ματς στην παράταση (2-2), αλλά στα πέναλτι ο Μπίτενκουρτ δεν κατάφερε να σκοράρει και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την τεράστια πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Ούτε στο σινεμά αυτά που συμβαίνουν φέτος στον Ολυμπιακό (vids)

Μπροστά σε ένα ανεπανάληπτο «κάζο» έφτασε η Φράιμπουργκ, αλλά στάθηκε τυχερή και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς επικράτησε στην παράταση με 2-1 της Ζαντκ Πάουλι.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 7ο όμιλο του Europa League βρισκόταν μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων εκτός διοργάνωσης καθώς έχανε στην έδρα της με 1-0 από την ομάδα της 2ης κατηγορίας, αλλά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Γκίντερ και στο 119ο λεπτό του επιπλέον χρόνου ο Γκρέγκοριτς την έστειλε στους «16».

Η ενδεκάδα της Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Κούμπλερ, Γκίντερ, Σλότερμπεκ (46΄ Λίνχαρτ), Γκούντερ, Κεϊτελ, Εγκεστάιν (46΄ Χέφλερ), Βαϊσχαουπτ (76΄ Γκρίφο), Γέονγκ (46΄ Κίερεχ), Ντόαν, Πέτερσεν (46΄ Γκρέγκοριτς).

Χωρίς να «πατήσει το γκάζι» η Ντόρτμουντ επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Ανόβερου, χάρις στο αυτογκόλ του Αρεϊ-Μπι στο 11΄ και του Μπέλινγχαμ στο 71΄.

Στα πέναλτι κρίθηκε και η αναμέτρηση της Ζαντχάουζεν με την Καρλσρούη, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 8-7 και να προκρίνονται στους «16» (το ματς στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση τελείωσε ισόπαλο, 2-2).

Τα αποτελέσματα της φάσης των «32» στο DFB-Pokal έχουν ως εξής:

Λίμπεκ-Μάιντς 0-3

Βάλντχοφ Μανχάιμ-Νυρεμβέργη 0-1

Κίκερς Στουτγκάρδης-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 0-2

Λειψία-Αμβούργο 4-0

Άϊντραχτ Μπραουνσβάιχ-Βόλφσμπουργκ 1-2

Χοφενχάιμ-Σάλκε 5-1

Ντάρμστατ-Γκλάντμπαχ 2-1

Έλφερσμπεργκ-Μπόχουμ 0-1

Ανόβερο-Ντόρτμουντ 0-2

Φράιμπουργκ-Ζανκτ Πάουλι 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)

Πάντερμπορν-Βέρντερ Βρέμης 5-4 πεν. (2-2 κ.α. & παρ.)

Ζαντχάουζεν-Καρλσρούη 8-7 πεν. (2-2 κ.α. & παρ.)

Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 19/10

Στουτγκάρδη-Αρμίνια Μπίλεφελντ 19/10

Ουνιόν Βερολίνου-Χαϊντενχάιμ 19/10

Γιάν Ρέγκενσμπουργκ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 19/10

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ