Τσέλσι: Θέλει να κλείσει τον Ενκουκού πριν το Μουντιάλ

Τσέλσι: Θέλει να κλείσει τον Ενκουκού πριν το Μουντιάλ

Η Τσέλσι έχει τα έχε βρει με τον Κρίστοφερ Ενκουκού για τη μετακίνησή του στο Λονδίνο, με τους «μπλε» να εντείνουν τις προσπάθειές τους να συμφωνήσουν και με τη Λειψία πριν την έναρξη του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Κρίστοφερ Ενκουκού παραμένει στο μυαλό της Τσέλσι. Μπορεί πρόσφατα ν’ ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Λειψία έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ήδη έχει αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης: Το «βαρόμετρο» του Παναθηναϊκού: Ο παίκτης-κλειδί που αλλάζει τα δεδομένα για το «τριφύλλι» (vids)

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν και μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Bundesliga, έχοντας στο ενεργητικό του 20 γκολ. Ο διεθνής άσος με ρίζες από το Κονγκό, σύμφωνα με ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ, τον περασμένο Αύγουστο είχε βρεθεί πολύ κοντά στη μετακίνηση του στην Τσέλσι και μάλιστα είχε υποβληθεί, υπό άκρα μυστικότητα, σε ιατρικές εξετάσεις στη Φρανκφούρτη για λογαριασμό της ομάδας του Λονδίνου.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Τοντ Μπόλι, είναι σίγουρος πως ο διεθνής επιθετικός θα ενταχθεί τελικά στο δυναμικό της ομάδας του στο τέλος της σεζόν, σε μια μεταγραφή το κόστος της οποία θα φθάσει τα 60 εκατ. ευρώ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ως ο Ενκουκού έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους «μπλε», οι οποίοι θέλουν να ολοκληρώσουν όλες τις επαφές με τη Λειψία πριν το Μουντιάλ, καθώς πιστεύουν πως μετά τους αγώνες του Κατάρ η τιμή του θ’ αυξηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ