Επίσημο: Τίτλοι τέλους στη σπουδαία καριέρα του Φρανκ Ριμπερί

Επίσημο: Τίτλοι τέλους στη σπουδαία καριέρα του Φρανκ Ριμπερί

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Φρανκ Ριμπερί ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, έπειτα από 22 χρόνια.

Ο Φρανκ Ριμπερί αποφάσισε να «βάλει τέλος» στη λαμπρή καριέρα του, με τον 39χρονο να ανακοινώνει πως κρεμάει τα παπούτσια του, λίγο καιρό αφότου ξεκίνησε η συνεργασία του με τη Σαλερνιτάνα.

Το «ταξίδι» του Γάλλου επιθετικού, ξεκίνησε πριν 22 χρόνια το οποίο συνοδευτικέ από πολλές επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων. Συγκεκριμένα, στο παλμαρέ του έχει εννέα πρωταθλήματα Γερμανίας, έξι κύπελλα, και φυσικά το Champions League που κατέκτησε με τη Μπάγερν Μονάχου το 2013.

Διαβάστε επίσης: Βιεϊρά για Ζαχά: «Δεν σκεφτόμαστε να το αφήσουμε να φύγει»

Με τους Βαυαρούς αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του, από το 2007 μέχρι το 2019, καταφέρνοντας να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Επιπλέον είχε αγωνιστεί και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως αυτό της Γαλλίας, αλλά και της Ιταλίας, που ήταν τελευταία.

Κατά τη διάρκεια τη καριέρας του πραγματοποίησε 637 εμφανίσεις, μετρώντας 151 τέρματα και 224 ασίστ, ενώ με την εθνική Γαλλίας είχε 81 συμμετοχές και 16 τέρματα.

Ο Ριμπερί ανακοίνωσε σήμερα (21/10) ότι θα σταματήσει από την ενεργό δράση αναρτώντας ένα συγκινητικό βιντεάκι στο λογαριασμό του στο Twitter, με στιγμές από την πλούσια καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ