Ρονάλντο: Κινδυνεύει με «καμπάνα» από τη Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο: Κινδυνεύει με «καμπάνα» από τη Γιουνάιτεντ

Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα στοιχίσει στον Πορτογάλο που θα αναγκαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει πάνω από 800.000 ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ όταν και αρνήθηκε να μπει αλλαγή που του ζήτησε ο προπονητής του.

Ο σύλλογος αντέδρασε άμεσα και ανακοίνωσε χθες (21/10) πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι και μέχρι την αναμέτρηση αυτή θα προπονείται μόνος του. Τώρα σε αυτό έρχεται να προστεθεί κι ένα χρηματικό πρόστιμο το οποίο πιθανότατα θα αναγκαστεί να καταβάλει ο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Τσιμίκας για Νούνιεζ: «Είναι μηχανή των γκολ»

Σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς των «κόκκινων διαβόλων», ο 37χρονος θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει περίπου 825.000 ευρώ επειδή αψήφησε την εντολή του Έρικ Τεν Χαγκ.

Πάντως το βράδυ της Πέμπτης (20/10), απολογήθηκε μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media και υποσχέθηκε να επανέλθει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ