Αποκαλύψεις για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αποκαλύψεις για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η επιβεβαίωση για τις επαφές του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ - Γιατί δεν έχει πει ακόμη το «ναι»;

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από το Μουντιάλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει «φωτιά», αφού όλοι περιμένουν με αγωνία πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτογάλος θρύλος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ο Ρονάλντο είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ, που είχε ακουστεί και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, παρόλα αυτά δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Από τη μεριά της, η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δεν ανοίγει τα χαρτιά της, όπως φάνηκε και από τα όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της, ο οποίος όμως προχώρησε και σε αποκαλύψεις. Μια από αυτές είναι και η επιβεβαίωση ότι είναι σε επαφές οι δυο πλευρές και πως όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, ενώ μίλησε και για μια διαπραγμάτευση τεράστιου μεγέθους.

Μιλώντας στο Flashscore, ο Μαρσέλο Σαλαζάρ τόνισε: «Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι ακόμα. Θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων μέχρι το τέλος του έτους στη χώρα και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται μια διαπραγμάτευση τεραστίου μεγέθους όχι μόνο για τον σύλλογο, αλλά και για τη χώρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ήταν πάντα ένα παράδειγμα για μένα ως αθλητής, για τη θέληση που δείχνει να νικά. Όμως, το μέλλον θα δείξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ