Πελέ: Ποια είναι η τρίτη σύζυγός του που δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του – Παντρεύτηκαν δεκαετίες αφότου γνωρίστηκαν

Πελέ: Ποια είναι η τρίτη σύζυγός του που δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του – Παντρεύτηκαν δεκαετίες αφότου γνωρίστηκαν

Είναι ιαπωνικής καταγωγής και τον γνώρισε τη δεκαετία του 1980

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Πελέ και η οικογένειά του, αφού η υγεία του σπουδαίου βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή επιδεινώθηκε ραγδαία τις τελευταίες ημέρες, με τις φήμες να θέλουν τη Σάντος να ετοιμάζει την κηδεία του.

Πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο, στο οποίο ο Πελέ νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου, ότι ο καρκίνος του έχει προχωρήσει και χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Πελέ – Το μήνυμα της κόρης του από το νοσοκομείο

Κι ενώ όλος ο πλανήτης εύχεται ο Πελέ να ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο, ο 82χρονος για πολλούς καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μάρσια Σιμπέλε Αόκι, αλλά και τα παιδιά του, από τους δύο προηγούμενους γάμους του, οι οποίοι δεν παραλείπουν να ενημερώσουν τους εκατομμύρια ανήσυχους φαν του για τις εξελίξεις στην υγεία του, μέσω social media.

Μάρσια Αόκι

Ποια είναι όμως η Μάρσια Αόκι, η γυναίκα που στέκεται σαν βράχος στο πλευρό του βραζιλιάνου άσου;

Σύμφωνα με τη Sun, η 56χρονη είναι ιαπωνικής καταγωγής και γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ενώ από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις στον ιατρικό κλάδο.

Η Αόκι φέρεται να γνώρισε τον Πελέ τη δεκαετία του 1980 σε πάρτι στη Νέα Υόρκη, όμως οι πρώτες φήμες για ερωτική σχέση μεταξύ τους άρχισαν να ακούγονται γύρω στο 2010. Αν και οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν συχνές τα χρόνια που ακολούθησαν, το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ ότι είναι μαζί μέχρι τον Ιούλιο του 2016, όταν και ανακοίνωσαν τον γάμο τους.

Η Αόκι είναι η τρίτη σύζυγος του Πελέ και δεν απέκτησαν μαζί παιδί, όμως ο θρύλος του ποδοσφαίρου απέκτησε επτά δικά του παιδιά από προηγούμενους γάμους και σχέσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ