Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Πελέ – Το μήνυμα της κόρης του από το νοσοκομείο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Πελέ – Το μήνυμα της κόρης του από το νοσοκομείο

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο πατέρας της και θρύλος του ποδοσφαίρου...

Ο Πελέ όπως ήταν λογικό πέρασε και τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, όπως είχαν προμηνύσει οι γιατροί του νοσοκομείου «Άλμπερτ Άινσταϊν» στο Σάο Πάουλο.

Στο πλευρό του εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται όλη η οικογένειά του, με την κόρη του, Κέλι Νασιμέντο να είναι εκείνη που ενημερώνει μέσα από το προφίλ της στο Instagram για την πορεία της νοσηλείας του πατέρα της.

Η κόρη του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου ανέβασε με αφορμή την ημέρα των Χριστουγέννων, μία ομαδική οικογενειακή φωτογραφία, θέλοντας να ευχηθεί στον κόσμο που αγωνιά για την κατάσταση του Πελέ, αλλά και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς που τον φροντίζουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 82χρονος «Βασιλιάς» συμπλήρωσε έναν μήνα νοσηλείας και η υγεία του τα τελευταία 24ωρα επιδεινώθηκε σημαντικά σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, γεγονός που πυροδότησε φήμες πως στη Σάντος προετοίμαζαν την κηδεία του.

Αναλυτικά το μήνυμα της:

«Έχουμε πάντα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Ακόμα και το να περνάμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, αντιλαμβανόμαστε το προνόμιο του να βρισκόμαστε σε ένα νοσοκομείο όπως το ‘’Άλμπερτ Άινσταϊν’’. Το να βλέπουμε τον μπαμπά μας να δέχεται τέτοια φροντίδα από αυτούς τους τόσο καλούς και ικανούς. Δεν περνάει ούτε στιγμή που να ξεχνάμε αυτό το προνόμιο.

Ακόμα και σε στενόχωρες περιόδους, μπορούμε μόνο να είμαστε ευγνώμονες. Ευχαριστώ που είμαστε όλοι μαζί, ευχαριστώ για το δικό σας ενδιαφέρον, ευχαριστώ που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ, τώρα.

Καλά Χριστούγεννα. Με πολλή υγεία, αγάπη, χαρά, γέλια και πάθος, τώρα και πάντα, για όλους σας.

Ακόμα ένα βράδυ μαζί του».

Η φωτογραφία: 

Πελέ: Μήνυμα ευγνωμοσύνης της κόρης του για τους γιατρούς που τον φροντίζουν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ