Ο Ζουνίνιο προειδοποίησε τον Ρονάλντο για τον Γκαρσία: «Ο χειρότερος χαρακτήρας που έχω γνωρίσει»

Ο Ζουνίνιο προειδοποίησε τον Ρονάλντο για τον Γκαρσία: «Ο χειρότερος χαρακτήρας που έχω γνωρίσει»

Το καμπανάκι του κινδύνου έκρουσε ο Ζουνίνιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο αναφορικά με τον χαρακτήρα του νέου του προπονητή στην Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία.

Η εποχή Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ έχει ξεκινήσει και επίσημα, με τους Σαουδάραβες να μετρούν αντίστροφα πλέον για το ντεμπούτο του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, θέλησε να ενημερώσει τον Πορτογάλο σταρ για τον χαρακτήρα του νέου του προπονητή, Ρούντι Γκαρσία, με τον οποίο είχε συνηπάρξει στο παρελθόν στη Λιόν.

Διαβάστε επίσης: Το τρένο της μεγάλης φυγής- Υπογράφει ο Κούντε- Πόσοι έφυγαν από τον Ολυμπιακό, ποιοι ακολουθούν

«Η εμπειρία μου με τον Ρούντι Γκαρσιά, τον νέο προπονητή του Κριστιάνο, ήταν τρομερή. Είναι ο χειρότερος χαρακτήρας που έχω γνωρίσει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει να κάνει τίποτα. Οδηγείται από τον φόβο που επιβάλλει στους άλλους.

Σέβεται μόνο τους ανθρώπους που έχουν εξουσία. Το χρειάζεται αυτό, για να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Δεν έχει εξελιχθεί ως άνθρωπος, αλλά ξέρει ότι πρέπει να δείξει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους.

Δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα που να εμποδίζει τον Ρονάλντο. Αντίθετα, θα του σερβίρει ακόμα και πρωινό αν χρειαστεί. Θα προσπαθήσει να γίνει φίλος του, θα είναι όνειρο για εκείνον. Δεν ξέρει να ηγείται και να καθοδηγεί.

Είναι κάποιος ψυχρός, υπολογιστικός και ανασφαλής. Γι’ αυτό και επιβάλλεται μέσω του φόβου στους παίκτες και γενικότερα στο τεχνικό τιμ, γιατί δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ