Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στις ΗΠΑ ο Άνταμς

Ποδοσφαιριστής της χρονιάς στις ΗΠΑ ο Άνταμς

Mια πολύ μεγάλη διάκριση για τον Τάιλερ Άνταμς, που αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος Αμερικανός ποδοσφαιριστής.

Ο μέσος της Λιντς, Τάιλερ Άνταμς, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του αμερικανικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ για το 2022, ανακοίνωσε το εθνικό όργανο διοίκησης του αθλήματος.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής κατάκτησε τιμητικές διακρίσεις στους δύο πρώτους αγώνες των Ηνωμένων Πολιτειών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, οδηγώντας την Εθνική ομάδα στις 16 καλύτερες της διοργάνωσης.

«Αυτή η αναγνώριση είναι σίγουρα ιδιαίτερη, αλλά για μένα η επιτυχία της ομάδας είναι το πιο σημαντικό πράγμα», δήλωσε ο Άνταμς, ο οποίος ήταν ο νεότερος αρχηγός των ΗΠΑ σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1950.

«Το να έχω την εμπειρία να πηγαίνω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, να παίζω καλά ως ομάδα και να εξελίσσω το άθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πολύ σημαντικό για μένα φέτος και δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τους συμπαίκτες μου», πρόσθεσε.

Ο Άνταμς ήταν το συντριπτικό φαβορί, τουλάχιστον για τους φιλάθλους: από τους πέντε φιναλίστ έλαβε το 71,6% των ψήφων τους, σε σύγκριση με 14,7% για τον Κρίστιαν Πούλισικ και 8,2% για τον τερματοφύλακα Ματ Τέρνερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ