Νέο βίντεο «καίει» τον Ζεράρ Πικέ – Συντετριμμένη η Σακίρα

Νέο βίντεο «καίει» τον Ζεράρ Πικέ – Συντετριμμένη η Σακίρα

Έχει γίνει χαμός ανάμεσα στους δυο.

Ένα νέο βίντεο από το 2021, το οποίο «καίει» τον Ζεράρ Πικέ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο τον επεισοδιακό χωρισμό του πρώην ποδοσφαιριστή με την Σακίρα.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που κυκλοφορεί αφορά μια συνέντευξη μέσω zoom, που έδωσε ο ισπανός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής από το σπίτι του το 2021.

Σε αυτό φαίνεται εκείνος να κάνει νεύματα σε κάποιον, ενώ στην επόμενη σκηνή φαίνεται μια γυναίκα να περνάει από πίσω του.

Δείτε το βίντεο

Συντετριμμένη η Σακίρα

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Page Six, η Σακίρα είναι συντετριμμένη, αφού το βίντεο αυτό είναι στο σπίτι του ζευγαριού, όταν εκείνοι ζούσαν ακόμα μαζί.

Πηγή ανέφερε στην Page Six ότι η τραγουδίστρια είναι «συντετριμμένη από την στιγμή που είδε ότι αυτή η γυναίκα ένιωθε ξεκάθαρα σαν στο σπίτι της στο χώρο που μοιραζόταν το ζευγάρι με τα παιδιά του».

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να πουν ότι η φιγούρα που περνάει πίσω από τον Πικέ είναι η Σακίρα. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται, η εκρηκτική τραγουδίστρια εκείνη την περίοδο έλειπε ταξιδεύοντας με τα παιδιά τους.

«Ήταν ακόμα καλά μαζί εκείνη την εποχή. Είναι καταστροφικό για εκείνη να μάθει ότι αυτή η σχέση συνεχιζόταν για πολύ περισσότερο καιρό από όσο φανταζόταν» πρόσθεσε η πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ