Τσάβι: «Θα άλλαζα θέση και με αναπληρωματικό για να παίξω ξανά σε Clasico»

Τσάβι: «Θα άλλαζα θέση και με αναπληρωματικό για να παίξω ξανά σε Clasico»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι μίλησε για τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (15/1, 21:00), δηλώνοντας ότι θα αντάλλασσε θέσεις με παίκτη του για να αγωνιστεί ξανά στο ντέρμπι.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για τον πρώτο τίτλο της σεζόν (Σούπερ Καπ) στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας (15/1, 21:00). με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Τσάβι να μιλά παραμονές του αγώνα για το ψυχολογικό αβαντάζ της Ρεάλ Μαδρίτης και το ανταγωνιστικό «γονίδιο» που έχει σε τελικούς.

«Βλέπω τη Ρεάλ όπως πάντα, ως έναν πολύ δυνατό αντίπαλο από όλες τις πλευρές. Έχουν παίκτες στις πτέρυγες που κάνουν τη διαφορά και μια πολύ δυνατή μεσαία γραμμή. Μα πάνω απ’ όλα έχει πολύ ισχυρό κι ανταγωνιστικό γονίδιο σε τελικούς και πρέπει να το ισορροπήσουμε για να κατακτήσουμε το Σούπερ Καπ.

Διαβάστε επίσης: Βιεϊρίνια: « Είμαστε καλά και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα, απίστευτη η ποιότητα των νέων»

Ο ψυχολογικός τομέας είναι καθοριστιικός και σ’ αυτόν η Ρεάλ έχει το πλεονέκτημα γιατί διαθέτει πολύ πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε πολλούς τελικούς. Εμείς έχουμε αρκετούς που δεν έχουν κερδίσει ακόμα τίτλους με την Μπαρτσελόνα. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εκείνους και το θέλουμε πολύ», ενώ δήλωσε πως πολύ εύκολα θα αντάλασε την θέση του με έναν αναπληρωματικό, προκειμένου να αγωνιστεί στο Clasico.

«Θα άλλαζα θέση με κάποιον παίκτη μου, ακόμα και με αυτούς στον πάγκο. Όταν ήμουν παιδί σκεφτόμουν συνεχώς πως ήθελα να παίξω στον τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζουμε για τον κόσμο, για να νιώθουμε καλά και σημαντικοί. Έχω πάρα πολύ υψηλό κίνητρο. Ως προπονητής βέβαια είναι κρίμα γιατί πολλές φορές δεν εξαρτώνται από μένα τα πράγματα. Υποφέρεις περισσότερο ως προπονητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ