Τι είπε ο Ποστέκογλου για τον Γιακουμάκη

Τι είπε ο Ποστέκογλου για τον Γιακουμάκη

Θέση για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Γιακουμάκη να συνεχίζει στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, πήρε ο προπονητής της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου.

Έντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του Γιώργου Γιακουμάκη. 

Πιο συγκεκριμένα τα δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα θέλουν τον Κρητικό φορ να συνεχίζει την καριέρα του στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς.

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα θέλησε να πάρει ο τεχνικός της Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ούτε φεύγει κάποιος από τους «Κέλτες», ούτε έρχεται.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΟ: Αντιδρούσαν Αλεξίου, Λεουτσάκος και Δανιήλ, αλλά μόλις συνδέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

«Δεν έχω κάποια νεότερη ενημέρωση, τα πράγματα είναι λίγο πολύ τα ίδια. Ο εκτελεστικός διευθυντής Μάικλ Νίκολσον ασχολείται με αυτό το ζήτημα.

Ουδείς φεύγει, ουδείς έρχεται. Είναι προφανές πως θα υπάρχουν σενάρια αλλά από τη δική μου οπτική γωνία -προς το παρόν- δεν υπάρχει κάτι», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει:

«Με το να αποκτήσουμε τρεις παίκτες νωρίς, βρισκόμαστε τον Ιανουάριο σε μία πλεονεκτική θέση. Αν τύχει και χάσουμε παίκτες δεν θα μας πιάσει πανικός για να καλύψουμε άμεσα το κενό τους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ