ΕΠΟ: Αντιδρούσαν Αλεξίου, Λεουτσάκος και Δανιήλ, αλλά μόλις συνδέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

ΕΠΟ: Αντιδρούσαν Αλεξίου, Λεουτσάκος και Δανιήλ, αλλά μόλις συνδέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

Σκηνές απείρου κάλλους στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Μέσα σε 1000 λέξεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης χώρεσε σε μια επιστολή όλες τις… made in ΕΠΟ παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Διασυρμός σε κοινή θέα, για την «κίτρινη πλειοψηφία» του υπαλλήλου Τζακ Φιλιππούση και της «ασπρόμαυρης μειοψηφίας» του Μάκη Γκαγκάτση. Για το «έκτρωμα» της εξυγίανσης που συνεχίζει ανεξέλεγκτο τη δράση του καθώς ούτε η Κυβέρνηση αλλά ούτε και οι συνομοσπονδίες UEFA-FIFA μοιάζουν να ασχολούνται με αυτή την εδραιωμένη κατάντια.

Έχει αποδείξει κατ επανάληψη ο πρόεδρος της Super League πως δεν τους… βλέπει όλους αυτούς τους δήθεν παράγοντες που έχουν πιάσει στασίδι στο πάρκο Γουδή. Και δεν σταματά να τους βγάζει στη σέντρα αναφερόμενος σε γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Φέρουν την υπογραφή του οι επιστολές προς την Εκτελεστική Επιτροπή.

Και το μόνο βέβαιο είναι πως όλα όσα αναφέρονται εκεί τα λέει και στις συνεδριάσεις δίχως κανένας να τολμά να αμφισβητήσει τα όσα υποστηρίζει. Αυτό που συμβαίνει σήμερα μάλιστα είναι χαρακτηριστικό. Εδώ και λίγη η ώρα η ΑΕΚ (ή η ΕΠΟ που είναι ένα και το αυτό) μοιράζει στα ΜΜΕ μια «οργισμένη αντίδραση» του αντιπροέδρου της, Αλέξη Αλεξίου.

Του δικηγόρου που στα μισά παραστατικά του Κρατικού χρήματος που έπεσαν για την OPAP arena εμφανίζεται ως… ιδιοκτήτης (μέσω της προεδρίας του στην Ερασιτεχνική) και στα άλλα μισά όχι (καθώς η OPAP αρένα ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη).

Αντέδρασε λέει ο κ. Αλεξίου για το περιεχόμενο της επιστολής του προέδρου της Super League και κάλεσε και την ΕΠΟ να αντιδράσει και αυτή (και εδώ… μια ενδιαφέρουσα ταύτιση). Θεμιτό και κατανοητό. Όπως αντίστοιχα και η αντίδραση που φέρεται να είχαν ο Λεωνίδας Λεουτσάκος (ναι, ο αστυφύλακας πρόεδρος της Super League 2) και ο -στενός φίλος του Γιαννάκη- Άγγελος Δανιήλ.

Μια απορία όμως; Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνδέθηκε με το συμβούλιο της Εκτελεστικής Επιτροπής μέσω της τηλεδιάσκεψης –και ενώ η επιστολή του ήταν ήδη στα μέλη της Ε.Ε- που ήταν όλοι αυτοί για να του εκφράσουν τα παράπονα τους ή και να του απαντήσουν αν όντως νιώθουν πως με την επιστολή τους ότι τους αδικεί;

Διότι σύμφωνα με πληροφορίες με το που συνδέθηκε ο ισχυρός άνδρας της Super League εξαφανίστηκαν την ίδια στιγμή από την τηλεδιάσκεψη και οι τρεις. Και ο Αλεξίου, και ο Λεουτσάκος και ο Δανιήλ; Συμπτωματικά τους συνέβη κάτι, και αποχώρησαν. Και οι τρεις. Την ίδια στιγμή. Μια ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη σύμπτωση από τις πολλές στη μαγική αυλή της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ