Συνεδριάζει ο IFAB για τη χρονομέτρηση των αγώνων

Συνεδριάζει ο IFAB για τη χρονομέτρηση των αγώνων

Την Τετάρτη (18/1), στο Λονδίνο, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του IFAB σχετικά με την αλλαγή στον τρόπο χρονομέτρησης των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.

Ιδιαίτερα σημαντική μπορεί να αποδειχθεί η σημερινή ημέρα για την ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς σήμερα Τετάρτη (18/1), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του IFAB (Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου), η οποία θα λάβει χώρα στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Στη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν σημαντικά θέματα που αφορούν τους κανονισμούς του πιο λαοφιλούς αθλήματος, με το επίκεντρο να είναι το θέμα του καθαρού χρόνου σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και των καθυστερήσεων.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον διεθνή Μαροκινό Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ» (vid)

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Times Sport, έχει γίνει μια αρκετά… τολμηρή πρόταση η οποία αφορά την παύση του χρόνου όποτε δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Την πρόταση έφερε στο τραπέζι ο πρώην αντιπρόεδρος της Άρσεναλ, εκπρόσωπος της FA και της Premier League, Ντέιβιντ Ντιν, ο οποίος έχει δηλώσει:

«Δεν λέω ότι το ρολόι πρέπει να σταματά κάθε φορά που η μπάλα βγαίνει έξω, αλλά για τα συμβάντα που προκαλούν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις: πανηγυρισμούς, αλλαγές, πέναλτι, τραυματισμούς και VAR».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ