«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον διεθνή Μαροκινό Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ» (vid)

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον διεθνή Μαροκινό Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ» (vid)

Σύμφωνα με το «Foot Mercato», ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον διεθνή Μαροκινό αριστερό μπακ.

Την περίπτωση του Μαροκινού αριστερού μπακ, Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ και μάλιστα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Foot Mercato».

Ο 27χρονος διεθνής άσος, ο οποίος το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2019/2020 είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τα χρώματα του Βόλου, παίζει στην πατρίδα του με τη φανέλα της Γουιντάντ, αλλά αποτελεί βασικό στόχο της Μονπελιέ, ενώ φέρεται να βρίσκεται επίσης στη λίστα της Μπεσίκτας, με τους Γάλλους να βάζουν στο κόλπο της απόκτησής του και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Χάμες Ροντρίγκες – Τι αναφέρουν στην Κολομβία (pic)

Το δημοσίευμα τονίζει χαρακτηριστικά: «Λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, η Μονπελιέ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Στη θέση ακριβώς της αριστερής πλευράς, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν τον Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ ως προτεραιότητα για την ενίσχυση εκεί. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν με τη συνοδεία του. Ο 27χρονος Μαροκινός αμυντικός ήταν μία από τις αποκαλύψεις του πρόσφατου Μουντιάλ.

Τη στιγμή, που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Εκτός από τη Μονπελιέ, η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Αυτήν τη σεζόν έχει παίξει σε 12 αγώνες πρωταθλήματος με τη Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ κατά την παραμονή του στην Ελλάδα πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις με τον Βόλο και είχε 1 γκολ. Στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ αγωνίστηκε σε έξι ματς, ενώ από δικό του κόρνερ ήρθε το γκολ με το οποίο το Μαρόκο απέκλεισε την Πορτογαλία! Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές, έχοντας  1 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ