«Ξενέρωσαν» με Ρονάλντο στην Αλ Νασρ…

«Ξενέρωσαν» με Ρονάλντο στην Αλ Νασρ…

Απογοητευτικό ήταν το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ...

Απογοητευτικά είναι τα σχόλια, που προκάλεσε το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ. Σχεδόν σύσσωμος, ο ευρωπαϊκός Τύπος, ασχολήθηκε με την πρώτη εμφάνιση του διάσημου άσου στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και τα σχετικά δημοσιεύματα, δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον Πορτογάλο επιθετικός.

Παρά την νίκη της Αλ Νασρ επί της Αλ Ετιφάκ με 1-0, ο CR7 ήταν «πολύ διακριτικός», σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «Record», ενώ σε ανάλογο ύφος η «O Jogo», εξήρε την απόδοση του σκόρερ, Ταλίσκα, σε αντίθεση με τον Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης: Η… παρέλαση του ΠΑΟΚ έκανε μεγαλύτερη την απώλεια στο Περιστέρι

Ωστόσο, ούτε οι ισπανικές εφημερίδες είδαν με θετικό πρόσημο το ντεμπούτο του πεντάκις κατόχου της «Χρυσής Μπάλας». Για την «AS», ο αρχηγός της Αλ Νασρ, έκανε ένα «ψυχρό ξεκίνημα», αλλά όπως επισημαίνει η «Marca», τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν το «βολ πλανέ» του Ρονάλντο στην αρχή της συνάντησης, «είχε βρει δίχτυα».

Τέλος, η ιταλική εφημερίδα «Corriere Dello Sport»… είναι «απογοητευμένη» με τον Ρονάλντο, όπως και η γαλλική «L’Équipe», που τον χαρακτήρισε «σιωπηλό»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ