Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-1: Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Λίβερπουλ – Έμεινε εκτός Κυπέλλου στο 90+2

Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-1: Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα η Λίβερπουλ – Έμεινε εκτός Κυπέλλου στο 90+2

Η Μπράιτον νίκησε με 2-1 τη Λίβερπουλ και την έστειλε σπίτι της, με τον Μιτόμα να πετυχαίνει ένα μαγικό γκολ στο 90+2’

Μετά το League Cup, η Λίβερπουλ αποχαιρέτησε και το Κύπελλο Αγγλίας, καθώς υπέστη ήττα με 2-1, στις καθυστερήσεις από την Μπράιτον εκτός έδρας. Οι κόκκινοι συνεχίζουν να μην σηκώνουν κεφάλι με τίποτα, σε όλες τις διοργανώσεις και παρότι προηγήθηκαν είδαν τους «γλάρους» να κάνουν επική ανατροπή.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στην έδρα της Μπράιτον αλλά στο τέλος έχασαν με 2-1 με τον Μιτόμα να πετυχαίνει ένα μαγικό γκολ και να στέλνει τους «γλάρους» στην επόμενη φάση.

Όσον αφορά το ματς στο 4ο λεπτό ο Ντανκ έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Σαλάχ ενώ στο 14’ήταν η σειρά του Άρνολντ να διώξει στη γραμμή μετά από πλασέ του Φέργκιουσον και 25’ ο Έλιοτ πέρασε πανέμορφη κάθετη στον Σαλάχ ο οποίος πλάσαρε άστοχα σε μοναδικό τετ α τετ με τον Στιλ. Τελικά στο 30’ ο Έλιοτ άλλαξε με τον Χάκπο μέσα στην περιοχή των «γλάρων» και πλάσαρε από δεξιά για το 0-1. Ωστόσο στο 39ο λεπτό ο Λάμπτεϊ έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε και στον Ντανκ και κατέληξε στα δίχτυα του Άλισον για το 1-1.

Στο 50ο λεπτό μετά από φάουλ ο Ντανκ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για εκατοστά ενώ στο 71’ ο Μιτόμα σέντραρε από δεξιά αλλά ο Μαρτς από κοντά πλάσαρε πάνω στον Άλισον. Στο 80’ ο Φέργκιουσον έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Κονατέ έβαλε σωτήριο μπλοκ και στο 90+1’ ο Μιτόμα έκανε μαγική ενέργεια μέσα στην περιοχή και με σουτ από δεξιά έγραψε το 2-1.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Στιλ, Λάμπτεϊ (90+6’ Φαν Χέκε), Γουέμπστερ (46’ Φέλτμαν), Μαρτς, Ντανκ, Μακ Άλιστερ, Γκρος, Μιτόμα, Φέργκιουσον (88’ Ουντάβ), Εστουπινιάν, Γουέλμπεκ (67’ Γκίλμουρ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ (59’ Μίλνερ), Κονατέ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Μπάιτσετιτς (85’ Φαμπίνιο), Τιάγκο (79’ Τζόουνς), Κεϊτά (59’ Νούνιες), Έλιοτ (59’ Χέντερσον), Σαλάχ, Χάκπο.

Το γκολ του Μιτόμα στο 90+2:






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ