Τρεις συλλήψεις για ομοφοβικά συνθήματα στο Λίβερπουλ-Τσέλσι

Τρεις συλλήψεις για ομοφοβικά συνθήματα στο Λίβερπουλ-Τσέλσι

Στη σύλληψη τριών ανδρών για ομοφοβικά συνθήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο Άνφλιντ, προχώρησε η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν μετά από αναφορές για ομοφοβικά συνθήματα στην ισοπαλία χωρίς γκολ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι στο «Άνφλιντ» (21/1), όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/1) η αστυνομία του Μερσεϊσάιντ.

Οι άνδρες, ηλικίας 23, 37 και 49 ετών, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για ομοφοβικά συνθήματα και σκόπιμη παρενόχληση στον αγώνα του Σαββάτου (21/1), ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση στο Reuters.

Διαβάστε επίσης: Γράφτηκε ιστορία στο Ολυμπιακός Β’ – Ηρόδοτος με τον γιο του Θανάση Κωστούλα

Σε τρία διαφορετικά περιστατικά, δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έξω από το «Άνφιλντ» και μία εντός του γηπέδου, πρόσθεσε.

«Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ δεν θα ανεχθεί έγκλημα μίσους οποιασδήποτε μορφής και θα φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης οποιονδήποτε κριθεί υπεύθυνος για οποιοδήποτε προσβλητικό σύνθημα», δήλωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας για τον αγώνα, Πολ Σάτκλιφ.

«Σε αυτήν την περίπτωση, εάν οι τρεις ύποπτοι κατηγορηθούν και κριθούν ένοχοι για το αδίκημα, τότε θα ζητήσουμε απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων ποδοσφαίρου για αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ