Clasico στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

Clasico στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

Στα ημιτελικά του Copa Del Rey θα συναντηθούν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε.

Λίγα είναι τα ντέρμπι ανά τον πλανήτη που ο κόσμος ανυπομονεί να δει και που τραβούν πάνω τους εκατομμύρια βλέμματα και σίγουρα, το ισπανικό Clasico είναι ένα από αυτά.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν προσφέρει μεγάλες μονομαχίες στο παρελθόν και κάθε φορά που αναμετρώνται οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία. Η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ισπανίας λοιπόν, φαίνεται πως έκανε σε όλους τη χάρη, καθώς έβγαλε ντέρμπι στα ημιτελικά του θεσμού.

Διαβάστε επίσης: Ψυχοφάρμακα, Ροντινέι και Ραμόν

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό σε διπλούς αγώνες, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και τη ρεβάνς στο «Καμπ Νόου». Το άλλο ζευγάρι αποτελείται από την έκπληξη του θεσμού μέχρι στιγμής, Οσασούνα, αλλά και την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 7-9 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς το τριήμερο 1-3 Μαρτίου.

Θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν, οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη σε Clasico και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1), με τη Ρεάλ να επικρατεί για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και την Μπαρτσελόνα να παίρνει εκδίκηση στον τελικό του Σούπερ Καπ, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ