Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: «Μπλόκο» των Βάσκων στη «βασίλισσα»

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: «Μπλόκο» των Βάσκων στη «βασίλισσα»

«Φρένο» στη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και τη τους «μερένχες» να χάνουν έδαφος στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν ισόπαλες δίχως τέρματα (0-0) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της La Liga.

Έτσι οι Βάσκοι συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία έχοντας πλέον 39 πόντους και όντας στην 3η θέση. Τρεις βαθμούς παραπάνω (42) έχουν οι «μερένχες» που είδαν τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να αυξάνεται, χάνοντας έτσι έδαφος στο κυνήγι των «μπλαουγκράνα».

Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταιγιστική προσπαθώντας να βρει το γκολ που θα «ξεκλειδώσει» την καλά στημένη άμυνα της Σοσιεδάδ. Χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού οι παίκτες του Ιμάνο Αλγκουαθίλ μπόρεσαν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο η «βασίλισσα» συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την πίεσή της. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Σοσιεδάδ έγινε κι εκείνη πιο απειλητική σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο αφού βρήκε αρκετούς χώρους στην άμυνα της αντιπάλου της. Καμία ομάδα όμως δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Νάτσο, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά, Μιλιτάο, Κρόος, Θεμπάγιος (77’ Μόντριτς), Βαλβέρδε (78’ Ασένσιο), Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μπενζεμά

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Ελουστόνδο (66’ Ολοσαγάστι), Λε Νορμάν, Μουνιόθ (46’ Ρίκο), Θουμπελδία, Θουμπιμένδι, Ιγιαραμέντι (56’ Ναβάρο), Κούμπο, Μπράις Μέντεθ, Ογιαρθάμπαλ (56’ Μαρίν), Σέρλοθ (84’ Κάρλος Φερνάντεθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ