Αλ Φατέχ – Αλ Νασρ 2-2: Ο Δώνης «φρέναρε» τον Ρονάλντο που άνοιξε λογαριασμό στη Σ. Αραβία (vid)

Αλ Φατέχ – Αλ Νασρ 2-2: Ο Δώνης «φρέναρε» τον Ρονάλντο που άνοιξε λογαριασμό στη Σ. Αραβία (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αλ Νασρ η οποία ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να συνδυάσει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αλ Νασρ με τρίποντο, καθώς η ομάδα του έμεινε στο 2-2 με την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μάλιστα ήταν εκείνος που γλίτωσε την ομάδα του από την ήττα καθώς, σκόραρε με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα για το 2-2.

Οι γηπεδούχοι σόκαραν την Αλ Νασρ, μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Τέγιο με ένα υπέροχο μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Χωρίς τρεις ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές

Στο 24΄ο Ρονάλντο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Πορτογάλο ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 42′ ο Ταλίσκα με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1, ενώ λίγο αργότερα και πάλι ο Ρονάλντο έχασε μεγάλη ευκαιρία, με το δυνατό σουτ του με το αριστερό να σταματάει στο δοκάρι.

Η Αλ Φατέχ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 58′ με το απίθανο τελείωμα του Μπεντέμπκα που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ρόσι.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η μεγάλη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Δώνη θα ερχόταν, καθώς η Αλ Νασρ δεν απειλούσε ιδιαίτερα στο φινάλε του ματς, στο 90+1′ κέρδισε πέναλτι. Φυσικά την εκτέλεση ανέλαβε ο Κριστιάνο, ο οποίος δεν αστόχησε κι έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Αλ Φατέχ: Ρίνε, Αλζουμπαϊντί, Ντοχαΐμ, Σααντάνε, Μπουχουμαΐντ (62′ Ναϊντί), Μπεντέμπκα, Πέτρος, Αλ Φουχαΐντ, Τέγιο (72′ Αλγιασέμ), Αλ Κουλαΐφ (62′ Οτμάν), Αλ Μπουραϊκάν

Αλ Νασρ: Ρόσι, Αλ Γκανάμ, Αλ Αμρί, Αλ Ουτζάμι, Κόναν, Γκουστάβο, Αλκαϊμπάρι (65′ Αλ Σουλαϊχέμ), Γαχία (65′ Μασαρίποβ), Ταλίσκα, Γκραρέμπ (65′ Μαρτίνες), Ρονάλντο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ