ΠΑΟΚ: Δουλειά στην τακτική και τους αυτοματισμούς ενόψει Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ: Δουλειά στην τακτική και τους αυτοματισμούς ενόψει Ολυμπιακού

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (05/02) μπήκε στο τελικό της στάδιο, με τους «ασπρόμαυρους» να δίνουν έμφαση στην τακτική και στους αυτοματισμούς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» να προπονούνται σήμερα (03/02) στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έριξε το μεγαλύτερο βάρος στο κομμάτι της τακτικής, ανεβάζοντας αρκετά την ένταση και τον ρυθμό των προπονήσεων. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν σε άμυνα κι επίθεση ενώ στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.

Διαβάστε επίσης: Οι ελεύθεροι και «ωραίοι»: Από τον Βρσάλικο και τον Ίσκο μέχρι τους Χεσέ και Μπεν Αρφά (vids)

Όσον αφορά το «μέτωπο» των τραυματιών, στο απουσιολόγιο του Ρουμάνου τεχνικού δεν έχει αλλάξει κάτι, με τους Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί να συνεχίζουν με ατομικό στο γήπεδο, τους Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς να κάνουν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τον Αντρέ Βιεϊρίνια θεραπεία.

Το Σάββατο (04.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ