Άρης – Μπόκα: Αποθεώνουν στην Αργεντινή την καυτή ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (pics)

Άρης – Μπόκα: Αποθεώνουν στην Αργεντινή την καυτή ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (pics)

Η καυτή ατμόσφαιρα στο χθεσινό φιλικό του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς δεν πέρασε απαρατήρητη από τα αργεντίνικα μέσα ενημέρωσης.

Ο Άρης νίκησε την Μπόκα Τζούνιορς με 1-0 στο «φλεγόμενο» και κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου. Τα μέσα ενημέρωσης στην Αργεντινή έπλεξαν το εγκώμιο της καυτής ατμόσφαιρας στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης, η οποία προκάλεσε τρομερή αίσθηση.

Οι φίλοι του Άρη έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα η οποία παρέπεμπε στην αντίστοιχη του γηπέδου της Μπόκα. Αν μη τι άλλο, η έδρα της, το περίφημο «Bombonera» θεωρείται από τα γήπεδα με την πιο καυτή ατμόσφαιρα παγκοσμίως. Οπότε, το γεγονός ότι το «Κλεάνθης Βικελίδης» θύμισε στους παίκτες της ομάδας της Αργεντινής την έδρα της, δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί δεόντως από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του «τανγκό».

«Η φανταστική υποδοχή που εξέπληξε τους αναπληρωματικούς παίκτες της Μπόκα στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος της ιστοσελίδα «Infobae», η οποία σημειώνει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μπουένος Άιρες έζησαν μια εκπληκτική εμπειρία.

Επίσης, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αργεντινής, «Ole» αποθεώνει με τη σειρά της τους φιλάθλους του Άρη. «H Μπόκα στις φλόγες» είναι ο τίτλος, ενώ τονίζεται ότι η κερκίδα του γηπέδου «έβραζε».

Επίσης, δημοσίευσαν βίντεο με την καταπληκτική ατμόσφαιρα από το γήπεδο του Άρη.

Οι φίλοι των «κίτρινων» περίμεναν πώς και πώς τη φιλική αναμέτρηση με τη μεγάλη και ιστορική ομάδα της Αργεντινής και όπως ήταν φυσικό επικρατούσε ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες.

Δείτε παρακάτω τις παρακάτω φωτογραφίες για του λόγου το αληθές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ