Αλ Αχλί – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Τεσσάρα η Βασίλισσα και πάει για όγδοη παγκόσμια κούπα (vid)

Αλ Αχλί – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Τεσσάρα η Βασίλισσα και πάει για όγδοη παγκόσμια κούπα (vid)

Χάρη στα γκολ των Βινίσιους Τζούνιορ, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο και Αρίμπα η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-1 της Αλ Αχλί και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Παίζοντας όσο χρειαζόταν η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-1 της Αλ Αχλί στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (11/2, 21:00) κόντρα στην Αλ Χιλάλ, εκεί όπου θα διεκδικήσει την όγδοη παγκόσμια κούπα της.

Οι «μερένγκες» ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους Αιγύπτιους που βρέθηκαν στο τουρνουά με το εισιτήριο του κατόχου, μιας και το «εισιτήριο» του πρωταθλητή Αφρικής κατέληξε στους Μαροκινούς της Γουιντάντ.

Διαβάστε επίσης: Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός 60-93: Παρέλασε και στο Βερολίνο η ομαδάρα του Μπαρτζώκα

Τα τέρματα της «Βασίλισσας» πέτυχαν οι Βινίσιους Τζούνιορ, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο και Αρίμπα, ενώ για την Αλ Αχλί είχε μειώσει προσωρινά ο Αλί Μαλούλ.

ΑΛ ΑΧΛΙ: Ελ Σενάουι, Μετουαλί, Μααλούλ, Αμπντελμονέμ, Χανί, Αμπντελκαντέρ, Ελ Σαχάτ (75′ Μοχάμεντ), Ντιένγκ (61′ Φατί), Ελ Σουλιά, Μαγκντί (88′ Καχραμπά), Σερίφ (61′ Τάου)

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Νάτσο, Ρίνγικερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Μόντριτς, Τσουαμενί, Κρόος (77′ Θεμπάγιος), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ