Πάλμα: «Θα ήθελα να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Πάλμα: «Θα ήθελα να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Για τα όνειρα του και την μεγάλη του επιθυμία μίλησε σε μέσο της πατρίδας του ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Λουίς Πάλμα.

Σε media της χώρας του μίλησε ο Λουίς Πάλμα με τον άσο του Άρη να αναφέρεται κυρίως στο μέλλον του.

«Δεν πρόκειται να σας πω ομάδα, αλλά θα ήθελα να παίξω στο ισπανικό Πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ ή την Μπουντεσλίγκα. Θα ήθελα οποιαδήποτε ομάδα από την Αγγλία, αλλά ίσως την Τσέλσι ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Πρόσθετη παρέμβαση και από τον Ολυμπιακό – Για τη νομιμότητα και τη λογική

Για την εθνική ομάδα της χώρας του: «Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να έχω την ομάδα που είχες ( απευθυνόμενος στον Κόστλι που φόρεσε 76 φορές τη φανέλα της Ονδούρας), γιατί ο κόσμος σε θυμάται πάντα. Μου άρεσε πολύ ο Ραμόν Νούνιεζ. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλο, όπως μας δώσατε το παράδειγμα όταν ήμασταν παιδιά».

Για το γεγονός ότι υποστηρίζει την Ολιμπία, ενώ έχει αγωνιστεί στη Βίντα: Έχω φωτογραφίες μικρός με τη φανέλα της. Θα ήθελα να παίξω εκεί μια μέρα, αργότερα, όταν αποσυρθώ από την Ευρώπη». Η κουβέντα οδηγήθηκε και γύρω από τον συμπατριώτη του Ροντρίγκεζ, που έφυγε πρόσφατα από τον Άρη. Τον ‘σκότωσε’ συναισθηματικά ότι υπήρχαν πολλοί ξένοι και έμεινε εκτός όλων των αγώνων. Το καταλαβαίνω. Προπονούνταν καλά, του είπα ότι θα ερχόταν η ευκαιρία και όταν θα έρθει θα απογειωθεί. Έπαιξε μόνο δύο παιχνίδια και η κατάσταση ήταν αρκετά περίπλοκη. Μετά μιλήσαμε και μου είπε ότι ήθελε να γυρίσει στην Ονδούρα, οπότε ελπίζω να τα πάει καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ