Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά θα είναι το νούμερο 9 της Ρεάλ την επόμενη σεζόν»

Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά θα είναι το νούμερο 9 της Ρεάλ την επόμενη σεζόν»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλ Χιλάλ, αλλά και το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Αλ Χιλάλ στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, με τον Κάρλο Αντσελότι να μιλά στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στον μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας πως ο Γάλλος θα είναι ο βασικός επιθετικός της «βασίλισσας» θα είναι βασικός και την επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι:

«Είναι μια πολύ σημαντική πρόκληση, ενός πολύ σημαντικού τίτλου, γιατί είναι πολύ δύσκολο να φτάσει κανείς εδώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης σέβεται όλους τους τελικούς. Είναι το τέλος ενός πολύ μεγάλου δρόμου. Ζητώ από την ομάδα να απολαύσει το παιχνίδι. Όποιος κερδίσει αύριο, θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε γιατί θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Είναι ο έκτος τελικός μου σε σαράντα χρόνια. Είναι ένας τελικός που συμβαίνει πολύ σπάνια στη ζωή.

Φυσικά, οι ήττες από την Μπαρτσελόνα και τη Μαγιόρκα μας πλήγωσαν , αλλά συνεχίζουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι και ότι θα τα πάμε καλά, όπως και πέρυσι».

Για το ματς με την Αλ Χιλάλ: «Μια καλή ομάδα που έχει ατομική ποιότητα, κάποιοι με εμπειρία στην Ευρώπη. Η Αλ Χιλάλ έχει κερδίσει τη Φλαμένγκο και είναι μια ομάδα που πρέπει να σεβαστούμε, όπως κάνουμε με τη διοργάνωση, έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σπάνια παίζονται τέτοιου είδους αγώνες», σημείωσε.

Για τους αμφίβολους Μπενζεμά και Μιλιτάο: «Ήρθαν γιατί πιστεύουμε ότι έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Η σημερινή προπόνηση θα είναι καθοριστική»

Για το αν έχει πρόβλημα στην επιλογή παικτών: «Είναι πάντα δύσκολο να αποφασίσεις ποιος θα παίξει. Έχουμε πέντε αλλαγές και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα. Μπορείς να αλλάξεις τη δυναμική με τις αλλαγές. Αυτό συνέβη στο Champions League και μας βοήθησαν να το κερδίσουμε. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν. Είναι εξίσου σημαντικοί παίζοντας ως αναπληρωματικοί».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Θα το συζητήσουμε αργότερα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη την ηλικία, αλλά και το τι φέρνει στην ομάδα. Ο Μπενζεμά είναι το «εννιάρι» μας. Τα πήγε καλά στην αρχή της σεζόν και θα τα πάει καλά και την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ