Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Μπακασέτας; Τι γράφουν οι Τούρκοι…

Ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία ο Μπακασέτας; Τι γράφουν οι Τούρκοι…

Οι εμφανίσεις του Τάσου Μπακασέτα με την Τράμπζονσπορ φαίνεται πως τον έβαλαν στο στόχαστρο της Μπολόνια που σκέφτεται να καταθέσει προσφορά 6-7 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ακόμα μία εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί στην Τουρκία ο Τάσος Μπακασέτας που μετράει ήδη 11 γκολ και 11 ασίστ σε 33 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει.

Μετά από το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Φιορεντίνα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο πρώην άσος της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολόνια η οποία παλεύει φέτος για να βγει στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τη «Fanatik», η ιταλική ομάδα ετοιμάζεται μάλιστα να καταθέσει πρόταση 6-7 εκατομμυρίων ευρώ στους Τούρκους για να τον κάνει δικό της.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Ο Κούτσιας και τα 50 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις σε πέντε χρόνια

Με μία τέτοια προσφορά όμως μάλλον δύσκολα θα τα καταφέρει αφού η Τράμπζονσπορ αξιώνει ένα ποσό στα 12 εκατ. ευρώ για να τον αφήσει να φύγει. Πάντως, ο Μπακασέτας την επόμενη σεζόν θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και αυτό ίσως παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις με την Μπολόνια ή οποίον άλλον ενδιαφερόμενο προκύψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ