Fifa best: Ποιους ψήφισαν ο Πογέτ και ο Μπακασέτας για κορυφαίους του 2022;

Fifa best: Ποιους ψήφισαν ο Πογέτ και ο Μπακασέτας για κορυφαίους του 2022;

Στην ψηφοφορία της Fifa για τους κορυφαίους του 2022, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε τον Χάλαντ και ο αρχηγός Μπακασέτας, τον Λιονέλ Μέσι.

Η FIFA, σε μία λαμπρή τελετή που διοργάνωσε στο Παρίσι, ανακοίνωσε τους κορυφαίους για την χρονιά που μας πέρασε. Το βραβείο The Best, πήρε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, ως επιβράβευση για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή τον Δεκέμβριο.

Για να αναδείξει τους κορυφαίους, η FIFA ζητά από τους προπονητές και τους αρχηγούς όλων των εθνικών ομάδων να υποδείξουν τις επιλογές τους για αυτούς που ξεχώρισαν. Από τη χώρα μας έφτασαν δύο διαφορετικές απαντήσεις, με τον Γκουστάβο Πογέτ να ψηφίζει υπέρ του Νορβηγού Έρλινγκ Χάλαντ και τον αρχηγό της Εθνικής μας, Τάσο Μπακασέτα να δείχνει την στήριξη του στον Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε επίσης: Η φωτογραφία που «μαρτύρησε» τη νέα ομάδα του Ντόρσεϊ (pic)

Ο Πογέτ στη δεύτερη θέση ψήφισε τον Μέσι και στην τρίτη τον Μπενζεμά, αφήνοντας εκτός βάθρου τον Εμπαπέ, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας προτίμησε να δώσει τη δεύτερη θέση στον Κιλιάν Εμπαπέ και την τρίτη στον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά.

Ο νικητής του βραβείου, Μέσι, επέλεξε τον συμπαίκτη του Νειμάρ για κορυφαίο του 2022, δίνοντας τη δεύτερη θέση στον Εμπαπέ και την τρίτη στον Μπενζεμά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ επέλεξε μια αρκετά ιδιαίτερη τριπλέτα, με τους Βινίσιους, Ντε Μπρόινε και Χακίμι, ενώ δεν στήριξε κανέναν εκ των τριών που βρέθηκαν στην τελική τριάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ