Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-1: Της έκλεισε το σπίτι και «βλέπει» τελικό

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-1: Της έκλεισε το σπίτι και «βλέπει» τελικό

Με αυτογκόλ του Μιλιτάο, η Μπαρτσελόνα απέδρασε με τη νίκη από τη Μαδρίτη (0-1). Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Copa Del Rey για την αρμάδα του Τσάβι.

Το χρειαζόταν αυτό το «διπλό» η Μπαρτσελόνα (0-1). Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη «σφαλιάρα» στη La Liga, η Μπαρτσελόνα έστειλε το κατάλληλο μήνυμα μέσω του Copa Del Rey.

Παρόλο που παρατάχθηκε με σημαντικές και αρκετές απουσίες (Λεβαντόφσκι, Πέδρι, Κρίστενσεν), οι Μπλαουγκράνα έριξαν στο καναβάτσο τη Ρεάλ, δραπετεύοντας με τη νίκη από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Διαβάστε επίσης: Δεν χωρούν να κρυφτούν όλοι πίσω από τον μοιραίο σταθμάρχη…

Η Μπαρτσελόνα ήταν το αφεντικό στη Μαδρίτη και με το αυτογκόλ του Μιλιτάο, απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για μια θέση στον τελικό του Copa Del Rey. Κάπως έτσι, μετά τον θρίαμβο στο Super Cup και το +7 στο πρωτάθλημα, η αρμάδα του Τσάβι ετοιμάζεται να «τελειώσει» τη «βασίλισσα» και στο Κύπελλο Ισπανίας.

Στα πρώτα λεπτά της τιτανομαχίας, η Ρεάλ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Μάλιστα, στο 12ο λεπτό ο Βινίσιους σήκωσε στο πίσω δοκάρι για τον Μπενζεμά. Ο Γάλλος κατέβασε με το στήθος και σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Η Μπάρτσα κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 26ο λεπτό, έπιασε τους πάντες στον… ύπνο. Ο Φεράν Τόρες άνοιξε αριστερά στον Κεσί, που πλάσαρε πάνω στον Κουρτουά, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μιλιτάο και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Η ομάδα του Αντσελότι προσπάθησε να αντιδράσει και στο 49ο λεπτό ο Βαλβέρδε έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Βινίσιους πλάσαρε από το ύψος πέναλτι, αλλά είδε τον Αραούχο να σώζει την εστία των Μπλαουγκράνα.

Με τη Ρεάλ μπροστά, η Μπαρτσελόνα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Στο 72 ο Κεσί έκανε το σουτ μετά από γύρισμα από δεξιά, ωστόσο η μπάλα βρήκε στον Φάτι.

Η τελευταία ευκαιρία για τους Μαδριλένους προήλθε από τα πόδια του Ροντρίγο. Το 0-1 δεν άλλαξε με την Μπαρτσελόνα να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο (67’ Ροδρίγο), Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Κρόος (74’ Τσουαμεί), Μόντριτς (84’ Άλβαρο), Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Αλόνσο, Κουντέ, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ, Μπούσκετς, Κεσί (86’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Γκάβι, Φεράν Τόρες, Ραφίνια (69’ Φάτι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ