Βλαχοδήμος: «Χαρούμενος και υπερήφανος γι’ αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο» (ps)

Βλαχοδήμος: «Χαρούμενος και υπερήφανος γι’ αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο» (ps)

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπενφίκα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα συνεχίσει να είναι τερματοφύλακας της Μπενφίκα μέχρι το 2027. Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής και ο σύλλογος της Λισαβόνας κατέληξαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2027, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (8/03).

«Καταρχάς, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Νιώθω πολύ καλά, γιατί η οικογένειά μου και εγώ απολαμβάνουμε πραγματικά να είμαστε εδώ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι έγινε με Χάμες στον Ρέντη – Καλύτερα ο Γκάρι

Γι’ αυτό είμαι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσω και να μείνω στην Μπενφίκα», ξεκίνησε μιλώντας στην τηλεόραση της Μπενφίκα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την πορεία των «αετών» τη φετινή σεζόν:

«Μέχρι στιγμής κάνουμε καλή δουλειά στο πρωτάθλημα και στο Champions League, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την ομάδα, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε και την Κυριακή υπάρχει ήδη ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Μαρίτιμο, όπου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», συνέχισε.

Ο Οδυσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος έφτασε από τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2018, και διανύει την πέμπτη του σεζόν στην υπηρεσία της Μπενφίκα, όπου έχει παίξει ήδη 210 αγώνες (41 τη φετινή σεζόν), αναφέρθηκε σε εκείνο που του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από τότε που βρίσκεται στη Λισαβόνας:

«Τα πάντα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η οικογένειά μου και εγώ νιώθουμε πολύ καλά στην Πορτογαλία, αγαπάμε την Πορτογαλία, αγαπάμε την Μπενφίκα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ