Προβάρει τα νερατζούρι ο Φιρμίνο

Προβάρει τα νερατζούρι ο Φιρμίνο

Ο Φιρμίνο θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν, την ώρα που δημοσιεύματα τον στέλνουν ήδη στην Ιταλία και τη Serie A.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μετά από μια μεγάλη καριέρα με τα κόκκινα της Λίβερπουλ, φαίνεται πως στο τέλος της σεζόν δεν αποχαιρετά μόνο το Μέρσεϊσαϊντ αλλά και το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την Gazzeta dello Sport η Ίντερ καλοβλέπει την περίπτωση του Βραζιλιάνου διεθνούς επιθετικού και είναι έτοιμη να κάνει μια αρκετά καλή προσφορά για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο πρόβλημα για Παναθηναϊκό: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Μπερνάρντ!

Οι ιθύνοντες των Μιλανέζων είναι έτοιμοι να δώσουν στον αγαπημένο «Μπόμπι» του ΚΟΡ, ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ για διετές συμβόλαιο, ποσό που δεν θα περάσει απαρατήρητο από την πλευρά του παίκτη.

Η σεζόν όμως βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη Λίβερπουλ να κυνηγάει την ευρωπαϊκή πρόκριση μέσω του πρωταθλήματος, με τον Φιρμίνο να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του.

Ωστόσο δεν είναι διόλου απίθανο μετά από Γερμανία (Χόφενχαϊμ) και Αγγλία (Λίβερπουλ), η Ιταλία να είναι ο επόμενος σταθμός του έμπειρου Βραζιλιάνου στράικερ καθώς το πρέσινγκ αναμένεται έντονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ