Χαμός με τον Κόκε: Κινδυνεύει και πάλι με φυλάκιση

Χαμός με τον Κόκε: Κινδυνεύει και πάλι με φυλάκιση

Ο Σέρχιο Κόκε κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 16 χρόνια καθώς και πρόστιμο 150.000 ευρώ για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Σκούρα τα πράγματα για τον Σέρχιο Κόκε. Όπως μεταφέρουν ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη μεταξύ άλλων, θα πρέπει να εμφανιστεί στο επαρχιακό Δικαστήριο της Μάλαγα την προσεχή Δευτέρα (27/3), κι αυτό γιατί αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

«Ο Σέρχιο Κόκε αντιμετωπίζει το αίτημα του εισαγγελέα για φυλάκιση έως και 16 χρόνων, ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης αφιερωμένης στην αγορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και διακίνησής του σε ευρωπαϊκές χώρες», αναφέρει συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της η «El Mundo Deportivo» και συνεχίζει:

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 77-73: Νέο χαστούκι στους «πράσινους», μεγάλη νίκη για την Ένωση

«Το ναρκωτικό που αγόραζαν συνήθως ήταν μαριχουάνα και αργότερα το συσκεύαζαν με ηλεκτρική σκούπα και το παρέδιδαν σε ξένους μεταφορείς για μεταφορά με φορτηγά από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στο εδώλιο θα καθίσουν άλλα 17 άτομα με τον Σέρχιο Κόκε όπως καταλαβαίνει κανείς να είναι σε δεινή θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ