Άρης: Τραυματίστηκε ο Καμαρά

Άρης: Τραυματίστηκε ο Καμαρά

Αγωνία στους κιτρινόμαυρους για τον Μαυριτανό επιθετικό, που χτύπησε στον αχίλλειο τένοντα στον αγώνα της εθνικής του με το Κονγκό, για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Μαυριτανίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και εκτός από την εθνική της χώρας του, έντονη είναι η αγωνία και στους ανθρώπους του Άρη.

Ο 27χρονος επιθετικός δέχτηκε χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 73ο λεπτό, ενώ ο Φοφανά της Νιμ τον αντικατέστησε. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Μαυριτανίας, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα (29/3) της εθνικής του, με τον ίδιο αντίπαλο, αυτή τη φορά στη Μαυριτανία.

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να επικοινωνήσουν σήμερα (24/3) με τον ποδοσφαιριστή, ενώ περιμένουν με αγωνία τα νέα, καθώς ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια για τα πλέι οφ, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας (2/4) με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ