Μεγάλη αποκάλυψη για τον πρόεδρο της UEFA!

Μεγάλη αποκάλυψη για τον πρόεδρο της UEFA!

Μεγάλη απάτη του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν αποκαλύπτουν οι Σλοβένοι

Αποκάλυψη – βόμβα για τον πρόεδρο της UEFA που σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Σλοβενία παραποίησε στοιχεία του βιογραφικού του για να εκλεγεί!

Κεραυνός εν αιθρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν κατηγορείται από σλοβενική εφημερίδα για παραποίηση του βιογραφικού του για να εκλεγεί στη θέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Prava, ο Τσέφεριν έχει δώσει ψευδή στοιχεία σε ένα σημείο του βιογραφικού του που, αν γινόταν γνωστό, θα ακύρωνε την εκλογή του ως πρόεδρος το 2016 και μόλις λίγες ώρες μετά την επανεκλογή του.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ο Τσέφεριν διαβεβαίωνε με έγγραφο πως υπήρξε μέλος του Δ.Σ. Olimpija Bezigrad μεταξύ 2006 και 2011, κάτι που δεν ισχύει σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο. Αυτό σημαίνει ότι έδωσε παραποιημένο ένα σημαντικό στοιχείο στην εκλογή του ως πρόεδρος της UEFA, αφού αυτό το κομμάτι της εμπειρίας είναι απαραίτητο για να προκριθεί στη θέση στην οποία προεδρεύει.

Από την άλλη, βέβαια, στο επίσημο σάιτ της σλοβένικης Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι ήταν πράγματι στη θέση του διοικητικού συμβουλίου της Olimpija Bezigrad, κάτι που θα μπορούσε να επιβαρύνει την υπόθεση αν και η Ομοσπονδία της χώρας έχει υποστηρίξει κατά το παρελθόν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τι συμβαίνει από δω και πέρα; Επί της παρούσης δεν υφίσταται κάποια έρευνα, ωστόσο είναι δεδομένο πως έχει προβληθεί μεγάλος ντόρος τόσο εντός όσο και εκτός Σλοβενίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ