Η συνήθεια που έγινε λατρεία…

Η συνήθεια που έγινε λατρεία…

Χωρίς τους Φιλίποβιτς, Μπίγιατς, Μουρίκη και Γραμματικό, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας στο 49-0 κόντρα στο Τριφύλλι. Δεν είναι ένα απλό σερί. Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού…

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τη φάση 1-8 της Α1, με τους Ερυθρόλευκους να διαλύουν τους Πράσινους με το εμφατικό 17-5 και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρότι παρατάχθηκε χωρίς τους Φιλίποβιτς, Μπίγιατς, Μουρίκη και Γραμματικό, έκανε… πλάκα στον Παναθηναϊκό και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι κλάσεις ανώτερος από τον αιώνιο αντίπαλό του.

Διαβάστε επίσης: Πρώτος ή δεύτερος ο Ολυμπιακός – Τα σενάρια πριν την τελευταία αγωνιστική

Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια βελτιώνεται συνεχώς και επενδύει συστηματικά στον Ερασιτέχνη και δη στις ομάδες πόλο, που έχουν κυριαρχήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους άνδρες, αλλά και τις γυναίκες του πειραϊκού συλλόγου, να γράφουν ιστορία εντός, αλλά και εκτός τειχών, με τίτλους και διακρίσεις, που κάνουν περήφανο τον κόσμο τους.

Οι επενδύσεις για την αγωνιστική βελτίωση, η σωστή καθοδήγηση από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη και φυσικά η αμέριστη στήριξη του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, έχουν γιγαντώσει τον Ολυμπιακό και έχουν δυναμώσει πολύ όλα τα «ερυθρόλευκα» τμήματα, με αποτέλεσμα να έχουν χτιστεί εντυπωσιακά σερί όπως αυτό που τρέχει η ανδρική ομάδα πόλο των Πειραιωτών απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η διαφορά των δύο συλλόγων στο πόλο ανδρών είναι χαοτική και αυτό φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι, παρότι ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε χωρίς πολύ σημαντικούς παίκτες, όπως είναι οι Φιλίποβιτς, Μπίγιατς, Μουρίκης και Γραμματικός. Μια ομάδα, η οποία έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιγκόρ Μιλοβάνοβιτς.

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των αθλητών μου, από το ρυθμό και τη διάθεση τους στην άμυνα. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη, κάτι που είναι όμως λογικό σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε. Τώρα, συνεχίζουμε να κοιτάμε τα πλέι οφ, αλλά και το Final-8», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ